Wachtwoord vergeten?

Annuleer

Vooraanmelden Bachelor Open Dag 16 maart 2019

Hoe mogen wij je op de hoogte houden

Onderwerpen die je wilt ontvangen

Je hebt niet aangegeven op welke wijze we contact met je kunnen onderhouden. Hierdoor mis je wellicht interessant nieuws. Weet je het zeker?

Privacyverklaring

Door deze gegevens te verstrekken stem je ermee in dat de Universiteit Utrecht jouw gegevens verwerkt. Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen via de door jou gekozen communicatiekanalen over informatie die volgens ons relevant is voor jouw studiekeuze. We zullen het ook gebruiken voor filterdoeleinden om ervoor te zorgen dat de informatie die we verzenden relevant voor jou is. Jouw gegevens worden opgeslagen door onze CRM-provider in een land dat is goedgekeurd door de EU voor gegevensopslag en niet gedeeld met externe organisaties.
Jouw persoonlijke gegevens worden bewaard in een beveiligde database in overeenstemming met ons beleid voor het bewaren van gegevens. Je hebt het recht om een kopie van de informatie die wij over je hebben op te vragen. Je kunt ons ook vragen om informatie te corrigeren of te verwijderen als je denkt dat deze onjuist is. Neem contact op om deze informatie op te vragen of om een correctie door te geven.

Je kunt je op elk moment afmelden door op de afmeldlink te klikken onderaan e-mailberichten die je ontvangt. Na een afmelding bewaren wij jouw gegevens alleen voor anonieme, interne rapportagedoeleinden. Als je niet wilt dat de door jouw verstrekte persoonlijke informatie wordt gebruikt voor interne rapportagedoeleinden kun je dat ons per e-mail aangeven.

Lees ons privacybeleid of neem contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming voor meer informatie over hoe de universiteit jouw persoonlijke gegevens gebruikt. Als je van mening bent dat de universiteit niet volledig voldoet aan de vereisten voor gegevensbescherming, heb je het recht om een klacht in te dienen bij de functionaris voor gegevensbescherming.
CAPTCHA Image
Bezoekadres UU for U, Student Services
Heidelberglaan 6 (Utrecht Science Park/ De Uithof), 3584 CS Utrecht
Telefoonnummer: 030 253 2670

Vul s.v.p. je wachtwoord in, dan vullen wij het formulier in met jouw gegevens

Annuleer en ga terug naar het formulier

Instellen Wachtwoord

Je e-mailadres is bij ons bekend. Je hebt echter nog geen wachtwoord ingesteld. Klik op onderstaande link, dan ontvang je de verificatie e-mail met instructies.

Annuleer en ga terug naar het formulier

We hebben een e-mail naar je gestuurd, zodat je je wachtwoord kan instellen. Kijk in je inbox of eventueel je spambox voor de verificatie e-mail.

Ga terug naar het formulier